Välkommen till en ny termin

Nu är äntligen terminen igång och alla grupperna har haft sina första träningspass. Nedan följer lite information som kan vara bra att känna till.

Terminsavgift
Sista inbetalning för terminsavgift är den 29 februari. Avgiften betalas till klubbens plusgiro 11 54 87-1 eller via Swish 123 560 6116. Använd elevens namn som referens vid betalningen. Vid utebliven betalning får eleven inte delta i träningen då denna saknar försäkring. Du får träna 2 gånger gratis om du vill prova på.

Avgiften är:
• 800 kr för alla under 15 år
• 1 400 kr för övriga

Information från klubben
Nyheter från klubben skickas på mail till de som har uppgett mail vid medlemsregistreringen. Vill man få nyhetsutskick kan meddelande om detta skicka till info@hagataekwondo.se

Förutom mailutskick så publiceras nyheter på vår facebooksida, via anslagstavlan på klubben samt via vår hemsida. Information om extra träningar eller exempelvis lördagsklubben går uteslutande via facebooksidan så håll gärna dessa under uppsikt om ni är intresserade att delta.

Under träning
I klubben finns det anslag på vilka regler som gäller om man vill träna i lokalen. Vi ber er därför att läsa dessa så ni känner till dem. Informera era barn om det är elever i klubben. För att inte störa träningen tar man med sig en vattenflaska om man vill dricka under träningen.

Inköp av utrustning
Som nybörjare är det ok att träna i vanliga träningskläder till en början då man provar på sporten. Därefter ser vi gärna att man tränar i dobok (taekwondo dräkt).

Klubben kommer denna termin att beställa 2 gånger från SBI Sport. www.sbisport.se I deras sortiment ingår bl.a. dobok och skyddsutrustning. Listor sätts upp på klubben inför varje beställning och de tas ner 29/2 resp. 30/4 då beställningar genomförs denna termin.

Om man inte kan vänta till nästa beställning besök Budo&fitness, 1a långgatan 30, de har taekwondo utrustning. Ange att ni kommer från Haga så får ni lite rabatt.

På Intersport Team Väst, flöjelbergsg. 7A, kan man köpa klubbkläder med Hagalogotyp. På klubben finns en lista över vad som finns att köpa där, ex träningsoverall, hoodie, mössa, väska. Beställning och betalning sker på plats där.

Det finns även ett litet sortiment av mindre dräkter, tröjor, väskor mm på klubben. Maila info@hagataekwondo.se om ni är intresserad att köpa något eller prata med Lotta om hon är på plats.

Det finns mycket information på klubbens hemsida så titta där om det är något ni funderar över, det går även bra att skicka frågor till info@hagataekwondo.se

Varmt välkomna till denna termin!