Dräkt / Utrustning

Taekwondo är inte en utrustningskrävande sport; det enda som egentligen behövs är en dobok (dräkt) med vit krage godkänd för WT taekwondo samt arm- och benskydd och tandskydd (suspensoar är valfritt tillval). Klubben har västar och hjälmar för utlåning under träning.

Haga samarbetar med med följande företag för försäljning av utrustning:

  • 20% på beställningar i webbshoppen
  • Ange kod hagatkd20 vid beställning

Förslag på utrustning:
Jcalicu, färgbältesdräkt (från st 110-190)
Fuji Mae, nybörjardräkt barn (från st 100-150)
Jcalicu, bensskydd
Jcalicu, underarms och armbågsskydd
WAY, tandskydd transparent

Inom kort kommer vi även att kunna beställa kläder med klubbtryck!

För tävling i kyorugi krävs även tillägg av suspensoar, handskar och daedo e-fotskydd gen 2.

dobok

Kläder med klubbtryck

Utöver vanlig träningsutrustning går det att köpa olika kläder/ väskor med klubbtryck, klicka på länk för info om produkter och priser .

Beställning:

Enklaste sättet är att du åker till Intersport 421 i Västra Frölunda där du också har möjlighet att prova kläder. Gå till Team avdelningen och säg att du kommer från Haga Taekwondo. När du har gjort din beställning så betalar du själv i butiken när du hämtar upp det du beställt.

Har du ingen möjlighet att åka till butiken så är alternativet att du mailar information om vad du vill beställa och till vem till info@hagataekwondo.se.

Betalning sker till Hagas PlusGiro: 115487-1 eller Swish: 123 560 6116, glöm ej att ange namnet på medlemmen. Beställningen görs av klubben direkt när betalningen har mottagits. Du får besked när den beställda varan finns på klubben.

 

Haga TKD | WT Taekwondo | Göteborg |