Tack för i vår och vi ses i höst!

Kära Hagaiter!!!

Tack för denna fantastiska termin…
Så var ännu en termin till ända, med graderingar som bevis på hur duktigt alla kämpat under terminen.
Tusen tack för alla timmar, blod, svett och tårar i dojangen – det är Ni som gör Haga till en sån fantastisk klubb!

Klubben har under de senaste åren vuxit mycket och vi i styrelsen, instruktörer och medlemmar jobbar hårt på att behålla både kvalitet och glädje i alla träningar.
Medlemsantalet ökar även denna termin och vi är nu 137 betalande medlemmar, fantastiskt…

I och med graderingen är det snart sommarlov för våra yngsta medlemmar. Vår grymma instruktör Mikael håller ytterligare två onsdagspass och har avslutning 20 juni. Efter det så får alla barn ha en härlig sommar. Ungdomsgruppen har avslutning nu på tisdag enligt inlägg från Henke och tar därefter sommarlov.
Ni är varmt välkomna tillbaka när höstterminen drar igång igen.
Exakta datum och tider kommer i början av augusti men preliminärt kommer vi att starta upp alla grupper under vecka 34 i samband med skolstarten.

För tränande vuxna och för våra äldsta ungdomar som efter sommaren ska börja i vuxengruppen kommer det att hållas sommarträningar:

Start den 26 juni
Tisdagar kl. 19.00-20.30
Torsdagar kl. 19.00-21.00 (kampinspirerat)

Sommarträningen är gratis för medlemmar. Men givetvis tar vi även emot nya tränande som kan träna hela sommaren för 500 kr – ta med kompisarna!!

Frågor om sommarträningen besvaras av ordförande Johan Bengtson som nås via vår mail info@hagataekwondo.se.

Under hösten planerar vi en massa aktiviteter förutom de ordinarie träningarna för barn, ungdomar och vuxna. Bland annat vill vi hålla ett träningsläger på klubben, håll koll på hemsida och mailen för mer information om detta.

Styrelsen önskar alla en härlig sommar!!
Glöm inte att stretcha