Lomma Cup 2017

En av årets höjdpunkter är Lomma Cup som gick av stapeln den 13-14 maj. Haga hade som vanligt ett stort team på plats med totalt 20 tävlande som kämpade på mattorna i Kyorugi och Poomsae.

I tuff konkurrens med flera nationer på plats gjorde vi ett bra resultat med totalt 5 Guld & 1 Silver i Poomsae samt 1 Guld & 3 Brons i Kyorugi.

Utöver pallplatserna så gjorde samtliga fina insatser där ett flertal snuddade på medalj men tyvärr inte nådde ända fram.

Många gjorde sin tävlingsdebut och visade en enorm kämpaglöd vilket lovar gott inför framtida tävlingar. Det blev två långa dagar med trötta kämpar som var vid gott mod trots en hel del väntetid mellan matcherna. Underbart att se alla ungdomar som kämpat och gett allt i sina matcher. Även om det inte alltid gav utdelning så ska samtliga vara otroligt stolta över sina insatser. Vi är det! Ni har hejat, tröstat och delat varandras glädje i sann Haga anda.

Stort tack till alla coachar som gjorde ett jättejobb, i Kyorugi: Henrik, Marcus, David, Janne och i Poomsae: Tilde, Emma, Simon.

Icke att förglömma alla föräldrar och övriga som varit med och stöttat, Tack alla!

Nu blickar vi framåt mot gradering i juni innan det blir sommar – höstens tävlingar står redan för dörren och vi hoppas att alla känner sig taggade!