Tävlingssäsongen har startat!

Så var det dags för Svenska Cupen 1, säsongens första tävling.

Lördag morgon drog 10 taggade Hagaiter med anhang iväg till Vänersborg för att mäta sig mot andra. Väl framme möttes vi av teknikstrul för kamparna, och väloljat maskineri för poomsae-folket.

Till slut var alla igång.

I poomsae blev det sedvanligt medaljregn över Elin, Simon, Emma, Tilde, Rebecca, Samuel, Zaur, Jesper och vår allra käraste låne-Jennifer. Zaur fick förstärkning som coach av David, en glad överraskning.

I kamp knep Roy och Jesper medalj av näst högsta valör efter otroligt starka insatser och en lång dag. Ken gjorde två debuter, dels för Haga, dels på svensk tävlingsmark, och fick en mycket svår lottning redan från början. Trots stor kämparglöd fick han ge sig, men vi ser fram emot nästa match redan nu! Tommy coachade för brinnande livet och fick springa mellan mattorna då matcherna krockade vid flera tillfällen.

Stort tack till våra fantastiska kämpar, coacher och chaufförer/påhejare för en fantastisk dag! Go Haga!!