Taekwondo Peace Corps

Välkommen på Poomsae-träning med WTF Taekwondo Peace Corps torsdagen 18 februari i Haga.

WTF Taekwondo Peace Corps är talangfulla instruktörslärlingar från Koreas olika sportuniversitet som blir uttagna till att representera Taekwondo Peace Corps och sprida kunskap om Taekwondo runt om i världen.
Torsdagen den 18 februari får Haga besök av två instruktörer från Peace Corps som kommer att ha träning med oss. 
Träningen är öppen för alla med grönt bälte (7 Gup) och högre och det kommer att vara ett pass på förmiddagen och ett på eftermiddagen. Ni kan vara med hela dagen eller bara delta i ett av passen om det passar bättre. Det är ingen extra kostnad för passen men ev. lunch står ni för själva.

Pass 1: 10.00 – 12.00
Lunch: 12.00 – 13.00
Pass 2: 13.00 – 16.00

Missa inte den här chansen att lära dig det senaste inom Poomsae direkt från Korea!

Har ni några frågor, kontakta Leif på 0735-172133.