Hagadagen

Söndag 8 november bjuder vi in till vår första Hagadag.
Vi vill ha en lekfull och rolig dag på klubben med våra yngsta medlemmar. En del av våra tävlande medlemmar finns också på plats för att visa mer av vad taekwondo kan vara, skapa gemenskap i klubben och väcka sug efter mer hos fler.

Vi har 27 anmälda – jättekul! Det kommer alltså att bli en trång och lättsam dag med fikaförsäljning, lotteri med fina priser och massa taekwondo att se, uppleva och utöva – VARMT VÄLKOMNA alla deltagare och publik!

Har du frågor? Maila info@hagataekwondo.se

Schema med cirkatider
kl 12.30 Välkomna – Uppvisning av tävlingsgruppen poomsae
kl 13.00 Gemensam uppvärmning deltagare
kl 13.15 Poomsae-omgångar

kl 14.15 FIKAPAUS

kl 14.45 Uppvisning av tävlingsgruppen kamp + självförsvar
kl 15.00 Kamp-omgångar
kl 16.30 Avslutning av dagen med prisutdelning