Tack för denna termin

Så var ännu en termin till ända, med graderingar som bevis på hur duktigt alla kämpat under terminen. Tusen tack till alla instruktörer och tränande för alla timmar, blod, svett och tårar i dojangen – det är Ni som gör Haga till en sån fantastisk klubb!

I och med graderingen är det sommarlov för våra yngsta medlemmar fram till terminsstart. Lördagsklubben tar paus från och med nu och fram till terminsstart. Spontanträningar annonseras i facebookgruppen av de som kan öppna lokalen.

För vuxengruppen hålls träning tisdag och torsdag 19.30-21.00 fram till v25, då sommarträning startar. Se nedan för ytterligare information. Kontakta instruktörer för ungdom-, kamp- och poomsae för att få info om hur eventuell träningen kommer att se ut framöver samt under sommaren.

För tränande vuxna kommer det att hållas sommarträningar:
Start v25 den 18 juni
Tisdagar kl. 19.00-20.30 (uppehåll från v29)
Torsdagar kl. 19.00-20.30

Sommarträningen är gratis för medlemmar. Men givetvis tar vi även emot nya tränande som kan träna hela sommaren för 300 kr – ta med kompisarna!!

Frågor om sommarträningen besvaras av ordförande Johan Bengtson som nås via vår mail info@hagataekwondo.se

Ni är varmt välkomna tillbaka när höstterminen drar igång under vecka 35. Första passen hålls måndag den 18 augusti.

Styrelsen önskar alla en härlig sommar!!
Glöm inte att stretcha