Graderingsinformation

Datum Lörd 9/6 i Dojan
Ungdom 10.00-13.00
Vuxen 13.30 ->
Anmälningslista för att gradera finns på klubben, kolla med instruktör först för ett godkännande från dem!
 
Allmänt: Kom i god tid, gärna 30 minuter före start på graderingen. Hel och ren dräkt, ta med taekwondopass, nyklippta naglar (både naglar och tår), inga smycken, ta med skydd (finns lite att låna men tyvärr inte så att det räcker till alla). VATTENFLASKA!
 
Föräldrar och vänner är välkomna att vara med och titta. Det är även valfritt att ta med sig något hembakat som vi säljer i caféet till förmån för klubbens verksamhet. Om ni har frågor vänd er direkt till eran instruktör.
 
Efter vuxengraderingen är avklarad så kan de som önskar följa med och ta en bit mat på the Elephant på linnegatan. Även de som inte ska gradera är välkomna. Anmälan till the elephant görs på anmälningslista för graderingen eller direkt till mig.