Tack för denna termin

Med helgens graderingar är höstterminen över och ledighet från skola och jobb är på ingående. Jag vill från klubbens vägnar skicka ett stort tack till alla instruktörer och tränande för de många timmar ni lagt ner i dojang – det är ni som gör Haga till en så fantastisk klubb! Även fast terminen varit annorlunda har ni kämpat på och givit ert bästa, ni har ansträngt er även om vårt ”normala” förändrats.

Haga har hittills klarat sig bra från smitta i klubben och det är på grund av er och de åtgärder ni vidtagit vid misstanke om sjukdom. För att Haga ska kunna fortsätta hålla träningar ber vi er hålla ut även under nästa år och att vi alla hjälps åt. Stanna hemma hellre en dag för mycket än en för lite.

Som ni alla säkert känner till så fick vi i måndags än en gång nya rekommendationer om idrottsaktiviteter från FHM. Nytt för denna gång är att vuxna nu tillåts att träna men att de har större personligt ansvar för att träna smittsäkert. Därför behöver alla, även våra yngre elever, hjälpas till så att detta blir möjligt. Mer info kommer närmare terminsstart hur vi kan hjälpas åt.

Vårterminen startar vecka 2 och träningstiderna kommer att ändras för några grupper, se nedan.  Ungdom och vuxengrupp delas denna termin inte in i nybörjare eller avancerad, utan alla tränar samtidigt. Vi kommer att avvaktar lite med att starta upp kampträningar som tidigare bedrivits på måndagar, då RF (RiksidrottsFörbundet) inte rekommenderar detta än så länge.

Ungdom:
Tisdag och Torsdag 18.00 – 19.15

Vuxen:
Tisdag och Torsdag 19.30 – 21.00

Poomsae:
Onsdag 18.45 – 20.30

Barn:
Söndag nybörjare 13.30 – 14.30
Söndag avancerade 14.45 – 16.00

Information till elever som byter grupper nästa termin är utskickad via mail. Om ni har bytt mail så vänligen hör av er till info@hagataekwondo.se så uppdaterar vi medlemslistorna. Hör gärna av er om ni inte kommer fortsätta träna så att nya elever från kö kan tas in och att ni kan tas bort från framtida utskick från klubben.

Hoppas ni alla får en riktigt härlig jul och att vi ses när terminen börjar nästa år!

God jul och Gott nytt år önskar vi från Haga Taekwondo