Endast träning för <15 år

Folkhälsomyndigheten har idag beslutat om skärpta allmänna råd som gäller för Västra Götalands län. Beslutet gäller fram till 19/11 men kan förlängas.

Klubben berörs framför allt av att alla nu uppmanas att avstå från idrottsträningar, matcher och tävlingar. Detta gäller dock inte barn och unga som är födda 2005 eller senare.

På grund av denna rekommendation kommer klubben kommer därför endast att bedriva träning för de som är yngre än 15år fram tills dess att de allmänna råden ändras. Vi hoppas att ni har förståelse för detta beslut då vi inte vill bidra till ökad smittspridning. Justering av träningspass och tider kan behövas göras framöver, men vi fortsätter med samma tider för nu.

Vi ber er följa folkhälsomyndigheternas rekommendationer och att göra allt ni kan för att skydda er från att smittas och att föra smittan vidare. Vid minsta tecken på sjukdom ber vi er stanna hemma samt att ni är extra noggran med handhygienen. Rengör alltid utrustning som används under träningspassen, det finns flaskor med ytdesinfektion i lokalen som vi vill att ni använder. Ingen utrustning ex skydd får lånas mellan eleverna. Tvål och vatten finns i köket för att tvätta händerna, gör gärna detta direkt då ni kommer till lokalen. Kom omklädda till träningen och försök hålla avstånd till alla i lokalen.

Vi kan idag inte ge besked om hur det blir med kommande graderingar eller träningsläger.