Barngradering 4 oktober

Nästa söndag är tiderna för träningarna ändrade för att ge utrymme för den gradering som kommer att ske under träningspasset. De elever som inte tränat hela förra terminen och de som börjat denna termin är välkomna att delta i passet som om det vore vanlig träning. Tiderna som gäller den 4 oktober är följande:

Nybörjargruppens tider blir 12.30-14.15 och
Fortsättningsgruppens tider blir 14.30-16.00.

Vi vill påminna om att ingen publik tillåts i lokalerna under passet.

Som vanligt är avgiften för gradering 200kr, det går att betala på plats alternativt kan avgiften betalas in på vårt konto eller swishas för att undvika trängsel i lokalen. De elever som inte ska gradera betalar ingen avgift för träningen. Vid hämtning ber vi er att inte dröja kvar i lokalen för att det inte ska bli så trångt då nästa grupp är på ingång. OBS! Som vanligt krävs också att medlemsavgift måste vara betald för att få genomföra graderingen!

Som vanligt i dessa tider ber vi er att avstå från att komma om man har de allra minsta förkylningssymtom. Vara noga med hygienen (tvätta händer/ nysa i armveck). Till träningen kommer eleverna ombytta och klara i dobok (dräkt). För att gradera krävs dobok. Eleverna uppmanas att ha vattenflaska med sig då passet är längre än vanligt. I övrigt gäller de vanliga reglerna vi har för vår lokal.