Tack för denna termin

Jag vill börja med att tacka alla tränande och instruktörer för denna termin, den har verkligen varit olika alla andra. Jag vet att många av er har lagt ner både själ och hjärta i träningen och kämpat på även efter pandemiutbrottet. Jag hoppas att få se er alla tillbaka till hösten med lika stor iver och entusiasm!

I och med att vårtermin förlängdes så har träningen pågått längre än vanligt. Under vecka 26 hålls de sista träningspassen och därefter tar vi ett uppehåll i ledarledda träningar. För ungdomar och vuxna finns det möjlighet under sommaren att träna själv på tisdagar och torsdagar mellan 19-20. Det kan även dyka upp spontana tider då klubben är öppen på klubbens facebooksida. Så håll ögonen öppna om ni vill köra på med lite egen träning under sommaren!

Folkhälsomyndigheten har from den 14 juni lättat på en del av restriktionerna som gäller för idrott, dock råder det fortfarande lite oklarheter i närkontaktidrotter. Styrelsen följer utvecklingen under sommaren och hoppas att förtydliganden kommer innan nästa terminsstart. Höstterminen är i dagsläget planerad till att starta under vecka 34.
Vi återkommer längre fram med mer information.

Om du eller ditt barn/ ungdom redan idag vet att du inte kommer fortsätta träna till hösten vore jag tacksam om ni kunde meddela detta till mig på info@hagataekwondo.se så att jag kan ta in barn/ungdomar som står i kö. Jag vill då speciellt tacka er för den tid som varit och önska er all lycka framöver. Om önskan att träna uppstår i framtiden så vet ni vart vi finns och är välkomna tillbaka. Tack på förhand!

Ha en riktigt härlig sommar och så ses vi igen till hösten!