Graderingar och bokslut

Så var det dags för vuxen- och ungdomsgrupperna att gradera. Lördag 16 december grillades de vuxna under 5 timmar och söndag 17 december var det dags för våra fantastiska ungdomar. Stort grattis till alla nya grader!!

I och med detta tar vi jullov på Haga Taekwondo. Vissa grupper har träning som vanligt nästa vecka, kolla Facebook för information om detta.
Terminsstarten drar sedan igång i januari igen, vi kommer att skicka ut startdatum för respektive grupp både på Facebook, hemsidan och via laget.se

Summering av tävlingsåret 2017

Tävlingsåret 2017 har varit mycket framgångsrikt för Hagas del. Vi har deltagit i 11 st tävlingar varav 4 internationella. 50 medaljer plus ett antal fina placeringar strax utanför pallplats är årets utmärkta facit.

I Poomsae har Haga haft 13 st aktiva som tävlat och tagit hem 20 Guld, 11 Silver och 11 Brons. Något sämre än 2016 men med tanke på att konkurrensen är betydligt hårdare så är resultatet med beröm godkänt. Nämnas kan också att i Berlin Open blev Haga bästa klubb av 17 deltagande klubbar från 10 nationer.

Zaur Aslakhanov, Simon Gustafsson och Emma Sjöberg har också ingått i Svenska Landslaget under 2017.

I Kyorugi har vi haft störst antal deltagare, 17 st varav de flesta är nybörjare som endast deltagit i en tävling. Medaljskörden har blivit 1 Guld, 1 Silver och 6 Brons. Våra fighters utvecklas stadigt så vi ser med tillförsikt fram mot 2018.

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR – vi ses 2018!!!!