Dräkt / Utrustning

 

Taekwondo är inte en utrustningskrävande sport; det enda som egentligen behövs är en dobok (dräkt) med vit krage. För att fullt ut kunna träna alla moment (speciellt kamp) behöver även arm- och benskydd, tandskydd och suspensoar köpas in. Klubben har endast västar och hjälmar för utlåning.

Dräkter finns i olika prisklasser och material. På klubben finns några dobok i storlek 120, 140 och 160 till försäljning. Dessa kostar 300kr och betalning görs genom klubbens swish.

Haga samarbetar med med följande företag för försäljning av utrustning:

  • 20% på beställningar i webbshoppen
  • Ange kod Hagatkd vid beställning

  • 10% på Budo-Nord och Budofitness produkter till ordinarie pris
  • Butiken ligger på Första långgatan 30

OBS! Om man vill tävla så rekommenderas att utrustning är märkt med/ godkänd av WT (World Taekwondo). Gamla dräkter/ utrustningar är märkta med WTF och dessa kommer man mest troligt inte få tävla med framöver. 

dobok

Kläder med klubbtryck

Utöver vanlig träningsutrustning går det att köpa olika kläder/ väskor med klubbtryck, klicka på länk för info om produkter och priser .

Beställning:

Bestäm vad du vill beställa och skicka information med namn och produkt till info@hagataekwondo.se.

Betalning sker till Hagas PlusGiro: 115487-1 eller Swish: 123 560 6116, glöm ej att ange namn på medlemmen. Beställningen görs av oss direkt när betalningen har mottagits.

Prova kläder innan:

Vill du prova innan beställning så är det möjligt på Intersport 421 i Västra Frölunda. Gå till Team avdelningen och säg att du kommer från Haga Taekwondo.