Dräkt / Utrustning

Taekwondo är inte en utrustningskrävande sport; det enda som egentligen behövs är en dobok (dräkt) med vit krage. När man har tränat en tid, kan det bli aktuellt med skydd (arm- och benskydd, tandskydd och suspensoar).

Dräkter finns i olika prisklasser och material. Haga har rabatt på produkter från SBI sport och vi beställer från dem 2 gånger per termin. Listor sätts upp på klubben där man fyller i vad man vill beställa.

Om man inte vill vänta så finns det även utrustning på Budo & Fitness på Första långgatan 30. Där har vi 10% rabatt om man uppger att man kommer från Haga Taekwondo.

OBS! Om man vill tävla så rekommenderas att utrustning är märkt med/ godkänd av WT (World Taekwondo). Gamla dräkter/ utrustningar är märkta med WTF och dessa kommer man mest troligt inte få tävla med framöver. 

dobok

Overall och t-shirts

Utöver vanlig träningsutrustning går det att köpa Haga overalls, t-shirts, mössa och väska. Detta görs via Intersport Team Väst i Mölndal. På klubben finns en lista över vilka produkter som erbjuds och priser på dessa. Beställning och betalning görs direkt i butiken. Kläderna går att få med vår logga om man säger till vid beställning.