Dräkt / Utrustning

 

Taekwondo är inte en utrustningskrävande sport; det enda som egentligen behövs är en dobok (dräkt) med vit krage. För att fullt ut kunna träna alla moment (speciellt kamp) behövs även arm- och benskydd, tandskydd och suspensoar. Klubben har endast västar och hjälmar för utlåning.

Haga samarbetar med med följande företag för försäljning av utrustning:

  • 20% på beställningar i webbshoppen
  • Ange kod Hagatkd vid beställning

  • 10% på Budo-Nord och Budofitness produkter till ordinarie pris
  • Butiken ligger på Första långgatan 30

OBS! Om man vill tävla så rekommenderas att utrustning är märkt med/ godkänd av WT (World Taekwondo). Gamla dräkter/ utrustningar är märkta med WTF och dessa kommer man mest troligt inte få tävla med framöver. 

dobok

Kläder med klubbtryck

Utöver vanlig träningsutrustning går det att köpa olika kläder/ väskor med klubbtryck, klicka på länk för info om produkter och priser .

Beställning:

Enklaste sättet är att du åker till Intersport 421 i Västra Frölunda där du också har möjlighet att prova kläder. Gå till Team avdelningen och säg att du kommer från Haga Taekwondo. När du har gjort din beställning så betalar du själv i butiken när du hämtar upp det du beställt.

Har du ingen möjlighet att åka till butiken så är alternativet att du mailar information om vad du vill beställa och till vem till info@hagataekwondo.se.

Betalning sker till Hagas PlusGiro: 115487-1 eller Swish: 123 560 6116, glöm ej att ange namnet på medlemmen. Beställningen görs av klubben direkt när betalningen har mottagits. Du får besked när den beställda varan finns på klubben.